Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom

Csak az az ügy elveszett, amit feladunk

 

Érdekvédelem, hatékony követeléskezelés egyedi és egyéni módszerekkel.

 

  

 

BEMUTATKOZÁS – ALAPELVEK

 

 

 

Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom 

2012 őszén alakult, jogi személyiséggel nem rendelkező, zártkörű társaság, amely tagságának önkéntes és szabad akaratából jött létre. (Rövidített neve, ill. logója: VVM)

A mozgalom tagjai az „Összefogva - Egymásért” alapelv szerint a tagságra vonatkozó érdekképviselet jogszerű gyakorlása céljából alkottak egy zárt társaságot. A mozgalomhoz csatlakozhat gazdasági társaság és magánszemély is, mindazok, akik a mozgalom céljaival egyetértenek, és annak alapelveit magukénak vallják.

A mozgalom tagjainak adatai más tagok számára megismerhetőek, kívülállók részére viszont nem publikusak.

A Mozgalom a tagjai részére érdekvédő és érdekérvényesítő tevékenységet folytat, mind a civil, az állami, mind az önkormányzati szektor felé, valamint a társadalmi szervezetek, összefoglalva a nemzetgazdaság összes résztvevője irányában.

De nem csak az átvert és ki nem fizetett vállalkozók és vállalkozások érdekében szeretnénk tevékenységünket kifejteni, hanem más – a lakosság széles rétegeit érintő - társadalmi és gazdasági problémák megoldásában is aktívan részt kívánunk venni. Ilyenek pl. a devizahitelesek helyzete, vagy a bankok népnyúzó, az embereket kifosztó magatartása elleni fellépés, de bármely más problémás területen is vállaljuk tagjaink érdekeinek hatékony védelmét.

A Mozgalom önállóan a kapcsolataival és a tagjainak segítségével csak a saját nevében láthatja el az érdekegyeztető, érdekvédelmi és kapcsolattartó feladatait azzal a céllal, hogy tagjainak érdekeit képviselje minden elérhető törvényes eszközzel., nem riadva vissza az aktív, esetenként demonstráló fellépéstől sem.

Ennek megfelelően elsősorban a tagjait érintő problémás ügyekben fejti ki az érdekvédő tevékenységét, elősegítve ezzel a problémák megoldását, a tagok jogos és megalapozott igényének minél teljesebb mértékben való rendezését, felhasználva ehhez minden rendelkezésére álló, jogszerű érdekegyeztető eszköz igénybe vételét.

Egyes tagjaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a követeléskezelés, és az érdekvédelmi munka területén, akik az érdekegyeztetés, problémamegoldás keretében a Mozgalom a tagjai részére szakmai, gazdasági érdek-képviseleti tevékenységet folytatnak.

 

Mi nem "jogászkodunk", hanem gyors, és aktív, célratörő akciókkal, intézkedésekkel oldjuk meg átvert tagjaink ügyeit.

Jogászadi már feladták, ügyvédeid pert javasolnak? Így is lehet(ne), ha éveket akarsz várni a pénzedre...

Gyere, próbáld meg velünk!

Ha Téged is átvertek, nem fizettek ki, csak hitegetnek a fizetéssel hónapok óta, bátran keress minket, és ügyed áttekintése után  a legrövidebb időn belül javaslatot teszünk annak rendezésére.

Ha igényt tartasz rá, azonnal fellépünk érdekeid védelmében.

Ne gondolkodj sokat, az idő pénz!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 56
Heti: 110
Havi: 1 339
Össz.: 185 080

Látogatottság növelés
Oldal: Főoldal
Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom - © 2008 - 2018 - vvmozgalom.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: http://vvmozgalom.hupont.hu/2/devizahitelekrol-1 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »